22 Mart 2012 Perşembe

Hasan Şaş'ım...



Yazmayalım diyoruz her şeyi ama hala saçmalayınca insanlar sessiz kalamıyoruz.
Yayıncı kuruluş ve Fenerlilerin saçma sapan oyunları bitmek bilmiyor.Maçın üstünden kaç gün geçmiş.Hala konuşuyorsunuz.

1-2 gündür sosyal medyada maç anında Hasan Şaş'ın başına bir şey atılmadığı elinin kanadığı ve başına sürdüğü vs gibi saçmalıklar dolanıyor.Böyle bir yalan olabilir mi?

Herkes siz olabilir mi?

Utanın biraz yahu.Hasan Şaş dediğin adam her şeyi bir kenara koy bu ülkenin evladı,yıllarca Milli Forma'yı taşımış ve bir çok Milli Zafer'e sebep olan oyuncu.Sen Dünya Kupası'nda 3. olduk diye sokaklara koşarken,hala Türk Futbol'unda böyle bir başarının üstüne koyamamışken bu adam döndürdü bir çok maçı..

Var mı böyle bir dünya çamur at izi kalsın.İyi alıştınız.Oradan devam modundasınız.Olayı destekleyen montajlar ya da paint terk, fotoğrafı döndürüp yapıştırıp sağ kaşındayı kan bak burada solda falan..

Çocuk olmayın biraz delikanlı olun.
Sabrımızı da taşırmayın !

Bugün basında Kadıköy’de alnınıza bir cismin isabet etmediği, elinizin kanadığı ve elinizdeki kanı başınıza sürdüğünüze dair iddialar vardı. Başınızdaki yaranın görüntüsü bu iddiaları yalanlar nitelikte, bunu görebiliyoruz. Bu konuda neler söylemek istersiniz?

"Tabi beni de üzdü bu iddialar. Sabah birkaç gazetede bu yazıyı okudum. Biz yıllarca Türkiye’ye hizmet etmiş, az çok etrafta sevilen, tanınan insanlarız. Bizim böyle bir şeye itibar etmeyeceğimizi bilmeleri gerekir. Zaten şu anda görüntüde görünüyordur. Biz mümkün olduğunca saha dışında özellikle teknik heyet olarak hiçbir şeyi germemeye çalışıyoruz. Dikkat ettiyseniz bizim maçtan sonra hiçbir açıklamamız yok. Fenerbahçe Kulübü’yle ilgili de bir açıklamamız yok. Kaldı ki Türkiye’nin en saygın kişilerinden Fatih Hoca’ya da yapılmış bir şey var. Ama biz ortalık gerilmesin diye bunun üstünü kapattık. Diğer arkadaşlarımıza da bazı hareketler vardı ama biz onları da hiçbir şekilde dile getirmedik. Saha içinde olan saha içinde kalır. Bizim adetimiz budur. Saha içinde her şey olur, ama maçtan sonra herkes birbiriyle kucaklaşır. Biz ortalığı germek istemiyoruz. Sonuçta şu anda da görüyorsunuz. Bu haberler olmasa da burada konuşmayacaktım zaten. Açıklama yapma ihtiyacı da hissetmeyecektim. Diyecek pek bir şey yok. Bu tip haberler için ‘’Kanun hakkımı da kullanmak istiyorum’’ demek istemiyorum. Her şey ortada, görünüyor."(GSTV | Hasan Şaş'ın açıklamalarından alıntıdır.)

#HasanSasimFenereGirsinBasin