31 Aralık 2011 Cumartesi

2012 | Aralık Gecesi - Ocak Sabahı


Ve öyle ya da böyle, iyi ya da kötü bir yılın daha sonuna geldik..
Kişiselden öte, olaya GALATASARAY pencerimizden bakarsak her şey yolunda gidiyor..Her branşta mücadelemiz devam ediyor..

Geçen sene bu gün burada ne dilemiştik;

''Bu sene;
Ruhunu ortaya koyan,Armanın hakkını veren Formayı terleten bir TAKIM,Taraftarını müşteri,kulübü şahsi şirketleri olarak görmeyen bir YÖNETİM,Omuz omuza kenetlenmiş,dimdik ayakta bir TRİBÜN,Zaferlerle cehenneme dönen bir STAD Bizim olsun...
31/12/2010''


Dilediğimizden fazlası oldu dersek yanlış olmaz.Ruhunu Ortaya koyan Takımlar..GALATASARAY Duruşunu savunan bir Yönetim..Yaptığı koreografilerle ders veren bir Tribün..Zaferlerle de devam ediyoruz..Aslan gibi sonuna kadar savaşıyoruz!Ve sene sonunda hak ettiğimiz şekilde bir çok kupayla sezonu bitireceğimizi biliyoruz..Her ne kadar Türk Futbolu'nu ayaklar altına alsalar da GALATASARAY'IMIZ sayesinde başımız dik yolumuzda yürümeye devam ediyoruz...Fazlada uzatmaya gerek yok.Keyfimiz yerinde bu şekil devam etmesi dileğiyle..

Mutlu yıllar,
İyi eğlenceler..

Dost Tavsiyesi:Alkol şişede durduğu gibi durmaz!Tadını kaçırmadan eğlensin herkes..Zorla maksimumu yaşamaya ,abartmaya,sınırları zorlamaya gerek yok..
İşte sıradan bir Aralık gecesi-Ocak sabahı..;)

Mutluluktan uçacağımız günler,
Kaldıracağımız kupalar var!