3 Ocak 2011 Pazartesi

Formanın Hakkını Verin,Gerisini Bize Bırakın !


Profosyonel futbol takımımız bugün Antalya’ya gelip bir haftalık kampa girecek.Bu kampın amacının konsantrasyon odaklı olmasını diliyoruz.

Çünkü her sene kareler aynı..Otelde yapılan barbekü partileri,otel personelinin,halkın futbolcuların etrafında bir imza alabilmek,fotoğraf çektirmek için telaşları,basına açık,taraftara kapalı sabah-akşam antrenmanları...Ve arada bir faydasının olmadığı,halı saha tadında orta ayar takımlarla hazırlık maçları...

Aslında kampa falan gerek yok yapılması gereken basit.takımda sağlık
ekibinden,malzemecisine,oyuncusundan,hocasına kadar aynanın karşısına geçip,kendilerine sormaları gereken bir kaç soru var.
-Dün Galatasaray için ne yaptım?
-Bugün Galatasaray için ne yaptım?
-Yarın Galatasaray için ne yapacağım?

İşte bu kadar..

Önümüzdeki 7 günlük kafa izninde asıl yapılması gereken bu olmalıdır.Galatasaray formasını taşıyan herkes o formayı giymeden,antrenmana çıkmadan,açma-germeden önce bu soruları kendine sormalı ki,o formanın ne demek olduğunu anlasın.Anadolu’da,Avrupa’da nerede olursa olsun milyonlarca taraftarıyla ARMA için savaşmayı öğrensin..

Şuan itibariyle beklentilerimiz sportif başarıdan öte..Formanın ne demek olduğunu,Arma’nın aslında ne anlama geldiğini bilin,GALATASARAY için savaşın.Bundan sonrada yenilseniz,5 yeseniz farketmez..
Hakkını verin yeter,Gerisini bize bırakın!


Biz HAZIRIZ.
Sıra Sizde...