3 Kasım 2010 Çarşamba

Bir Arma Sevdalısına Umut Oluyoruz! | Lütfen Duyarsız Kalmayalım..


Arkadaşlar,forumumuzun üyelerinden biri olan, Mahir Şanlı arkadaşımızın kızı Nisa çok ağır bir hastalık ile mücadele ediyor.
Kanser denen illet, bu 3 yaşında ki kızımıza yapışmış, o ise direniyor, bizim yapacağımız tek şey var, bu kızımızın 3. yaş doğum gününde, onu hediye yağmuruna tutmak.
Gelin omuz omuza verip, kanser ile pençeleşen, bu küçük arma sevdalısına, mutluluk verelim, kansere karşı yüreklendirelim.
Sevgili kardeşimiz Mahir Şanlı, kızını o gün hediye yağmuruna tutmak istiyor, gelin kızımızı günlerce mutlu edecek kadar çok hediye yollayalım.
Hediye dediğimiz, büyük değil, hediye dediğimiz aslında yüreğimiz, küçük zarflarla, kızımıza yüreğimizi gönderelim…..
Galatasaray’lı olmak vefalı olmaktır…
Galatasaray’lı olmak, Galatasaray’lıyı yalnız bırakmamaktır…

www.ultrAslan.com dan alıntıdır...

ultrAslan UNI olarak Nisa kardeşimize unutulmaz bir doğumgünü yaşatmak için elimizden geleni yapacağız..Tüm üniversite temsilciliklerimizden toplanan paralarla alabildiğimiz kadar hediyeyi sevgilerimizle beraber Belçika’ya küçük Arma Sevdalısına göndereceğiz.Ve ona unutulmaz bir doğumgünü yaşatacağız..

Arkadaşlar, ultrAslan AKDENIZ UNI olarak üzerimize düşeni yapacağız.
Sizlerden ricamız bu önemli organizasyona duyarsız kalmamanızdır..Oluşumumuz adına toplayacağımız parayla küçük kardeşimize onlarca hediye yerine yüzlerce hediye alabiliriz.Ve bu kardeşimizin hastalığı yenmesi için önem teşkil etmektedir..

Sizde bu önemle organizasyonda pay sahibi olabilir ve Nisa kardeşimizin gözlerindeki pırıltıya sebep olabilirsiniz...Tek yapmanız gereken bize ulaşmak ve organizasyona katkıda bulunmak..Unutmayalım ki miktar önemli değil,önemli olan bu organizasyona duyarsız kalmamaktır.

Organizasyon 12 Kasım Cuma gününe kadar devam edecektir ve o güne kadar katkıda bulunabilirsiniz..

Şimdiden organizasyona ilginiz ve duyarlılığınız için teşekkürler..


Serdar OKÇU
ultrAslan AKDENIZ UNI Koord.
info@ultraslanakdeniz.com
(0535 345 01 99)

Esen DİNCER
ultrAslan AKDENIZ UNI Organizasyon Sorumlusu
(0506 967 25 98)

Aşaşıda ki linke tıklayarak, facebook’tan daha fazla bilgi alabilirsiniz...
http://www.facebook.com/event.php?eid=161431453881497