14 Ağustos 2011 Pazar

Burası BEYOĞLU !



Oturun oturduğunuz yerde demiştik..

Başınızı öne eğip oturmak yerine temiz lig için konvoy yapmalar,yapılan ayıbı temizlemek yerine dar ağacı edebiyatı arkasına saklanmalar..Nasıl bu kadarını yapabiliyorsunuz?
Sanalda pirim yapıp gaza gelip Taksim'e de inelim orda da yürüyelim diye Emniyet'e yazı vermek.Nasıl bir kafayla alınmış karardır.Ciddden hayretle izliyoruz.Ve bu hayreti İstanbul Emniyet'te red cevabıyla onaylamış oluyor.
Ama yetmiyor.Semtinde yunandan kaçanlar şimdi yapılanlar ayıp,alın terine,boyanılan pankartlara,gidilen yollara,alınan biletlere yazık demek yerine dar ağacında olsak bile diye pervasızca bağırmak için Taksim'de toplanıp İstiklal'de yürüyeceklerdi..
Evet di..
Yürümüşler odakule mevkiinde 50m yürüyüp videosunu bile almışlar..eski videolarla da desteklemişler..
Peki tüm duraklarda ve giriş noktalarında sivillerin,çeviklerin tüm formalı cahilleri geldikleri yere göndermelerini inkar edemezsiniz herhalde..Evet onlar farkındaydı olacakların ama siz?At gözlüklerinizle dökülmüşsünüz sokağa..

Zor değil aslında..Son olarak ingilizler bile anlamışken haddi olmadan Taksim'e inenlerin,İstiklal'de yürüyenlerin sonunun ne olduğunu..Ama işte semtinde yunandan kaçan adama gel de anlat bunu..


Satılık maçlar,riyakar topçular,siyah çantalar...
Futbolu bizden çalanlar.........

Ve sonuç..
Beyoğlu sadece CİMBOMBOMUNDUR!