8 Aralık 2010 Çarşamba

ASY’ne Veda Organizasyonu (Pankart ve Bayrak)


Sevgili Galatasaraylılar,

Ali Sami Yen stadına veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde koreografi ekibi olarak bu vedayı unutulmaz kılmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Dünyanın dört bir tarafında, Ali Sami Yen için bizim hissettiklerimizi hisseden renkdaşlarımızın hissettiklerini beze dökmesi ve bu pankartların Ali Sami Yen’i bir bayram yerine çevirmesi için bir organizasyon başlatıyoruz. Koreografi ekibinin kendi içerisindeki çalışmalara ek olarak düşünülen bu organizasyonda amaç, Ali Sami Yen’i eski günlerde olduğu gibi salkım saçak sarı kırmızıya boyamaktır.

Organizasyon detayları aşağıdaki gibidir.

Pankartlar için,

* Organizasyona "Ali Sami Yen stadına söyleyecek son bir sözü olan her Galatasaraylı" Katılabilir.

* Organizasyona boyadığınız el emeği pankartlarla, evinizin bir köşesinde duran Galatasaray bayraklarıyla veyahut yeni yaptıracağınız Galatasaray bayrakları ile katılabilirsiniz.

* Gönderilen pankartlar kesinlikle el emeği olmalıdır. Hiçbir digital pankart kabul edilmeyecektir.

* Kırmızı-siyah, sarı-beyaz, beyaz-kırmızı gibi içinde sarı-kırmızı renklerin olmadığı pankartlar kabul edilmeyecektir. İstenilen görüntünün yakalanabilmesi için mümkünse kırmızı veya sarı zemin üzerine, sarı veya kırmızı ile yazılıp-çizilmesi uygun olacaktır.

* Pankartların üzerinde imza bulunmaması tercihimizdir. İmzalı olanlar ise pankartın içeriğinin önüne geçmeyecek boyutlarda olmalıdır.

* Stad düzenlemesine yetiştirilebilmesi için 11.01.2011 Şekerspor maçı tarihinden 3 gün önce elimizde olmalıdır. Yani son teslim günü 08.01.2011’dir.

* İstenilen her boyutta pankart yapılabilir.

Bayraklar için,

* Gönderilecek bayraklar sadece sarı-kırmızı renklerde olmalıdır.

* Evinizde bulunan mevcut bayrağınız ile organizasyona katkıda bulunabilirsiniz.

* Minumum ölçü 6 metrekaredir.

* Mevcut bir bayrağınız yoksa, ve organizasyon için bir bayrak yapıp yollamak istiyorsanız tavsiyemiz "astarlık saten" kumaşı kullanmanız yönündedir. Astarlık saten kumaş hem ucuz hemde bayrak için ideal bir kumaştır.

* Bayraklar sopalı olarak değil, Ali Sami Yen stadının dört bir yanına asılmak suretiyle kullanılacaktır.