20 Ekim 2010 Çarşamba

Genel Koordinatörlük | Görev Değişikliği

Sevgili Galatasaraylılar,

Kardeşimiz, arkadaşımız, can yoldaşımız Alpaslan DİKMEN'in vefatından sonra Genel Koordinatörlük görevini üstlenen Ahmet AYTAÇ kardeşimiz özel işleri ve yoğun bir şekilde yurtdışında bulunması nedeniyle bu görevi Oğuz ALTAY kardeşimize devretmiştir.


Göstermiş olduğu emek ve çabadan ötürü Ahmet AYTAÇ'a teşekkür ediyor, üstlenmiş olduğu görevde Oğuz ALTAY'a başarılar diliyoruz.

Hepimize hayırlı olması temennisiyle.



Saygılarımızla


Sebahattin ŞİRİN
Yılmaz TUTUŞ



Ahmet AYTAÇ'ın konuyla ilgili yazısı;

Sevgili Galatasaraylılar,


Rahmetli Alpaslan Ağabeyin ardından yaklaşık 2 senedir yürütmekte olduğum ultrAslan Genel Koordinatörlük görevimi; işlerimin yoğunluğundan ve bu sebepten dolayı da zamanımın büyük kısmını yurtdışında geçirdiğimden dolayı devretme zamanı gelmiştir.


Öncelikle beni bu göreve layık gören ve başlangıçtan-bugüne kadar destekleyen Sayın Sabahattin ŞİRİN ve Sayın Yılmaz TUTUŞ başta olmak üzere, her daim yanımda olan ve desteğini esirgemeyen Sayın Veysel GİLEY ve diğer ağabeylerime, kardeşlerime, beraber çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni Genel Koordinatörümüze başarılar dilerim.


Sevgi ve saygılarımla,

Ahmet AYTAÇ



Oğuz ALTAY'ın konuyla ilgili yazısı;


30 yıllık dostum, sevgili kardeşim, canım yoldaşım Alpaslan DİKMEN’in vefatından sonra göreve gelen Ahmet AYTAÇ kardeşimin özel işlerinin bu görevine mani olmasından dolayı ve yapılması gerekenleri hayata geçirmek için buradayım.

Yakın zamanda tüm alt gruplarımızla toplantı yapıp sevgi ortamımızın oluşturulması, ultrAslan’ın bütünlüğünü ve gücünü tüm dünyaya gösterecek yeni projelerin oluşturulması, tribünlere yeni ve kalıcı bestelerin yapılması, basınla olan ilişkilerin ve haber akışının düzenlenmesi, internetle ilgili ekip kurulması, özel günlerin hatırlanarak etkinliğe dönüştürülmesi ve bir çok konunun hayata geçirilmesi için düğmeye basılmıştır.

Sevgilerle,

Oğuz ALTAY